Betty Stroe lanseaza o piesa ce este dedicata femeilor de pretutindeni

Vineri, 21 Iunie 2019 Scris de Cristi Beia
(1 Vot)
tmevents.ro -Betty Stroe lanseaza o piesa ce este dedicata femeilor de pretutindeni tmevents.ro -Betty Stroe lanseaza o piesa ce este dedicata femeilor de pretutindeni

 „Esti frumoasa” este dedicata femeilor care sunt acaparate de viata de zi cu zi si de grijile cotidiene.

Din cand în cand este bine sa te opresti, sa privesti în oglinda si sa îti asculti inima, asa cum spune piesa. Sunt momente în care un simplu „esti frumoasa” poate transforma o zi obisnuita, în una extraordinara, iar Betty a scris aceasta piesa pentru a face fiecare femeie ce asculta piesa sa se simta bine în pielea ei.
 
Videoclipul suprinde femei de toate varstele si toate profesiile, în decursul unei zile obisnuite din vietile lor, dar si cadre din spatele camerelor de filmat. Una dintre prezentele surpriza din videoclip este Mihaela Tatu, fiind o sustinatoare a mesajului pe care Betty îl canta.
Muzica si textul au fost realizate de Betty Stroe, videoclipul si productia apartin studioului Gasca Production, iar mix masterul a fost facut de Kapros Zsolt.
 
„Aceasta piesa, cumva, s-a compus singura, a fost o inspiratie de moment, în urma unei conversatii telefonice cu o prietena draga.
M-a inspirat viata mea, dar si vietile femeilor din jurul meu, pe care în fiecare zi le vad straduindu-se din rasputeri pentru a face totul bine, pentru a face fata ritmului alert de viata si care prin curajul lor fac lucruri remarcabile, uneori singure, coplesite de
responsabilitati.
Sunt momente în care trebuie sa ne reîntoarcem la noi însine si atunci avem nevoie de o vorba frumoasa, de un moment de liniste, de dragostea si aprecierea celor din jur, iar prin implicarea unor femei a caror activitate este o sursa de inspiratie pentru fiecare dintre noi,  #estifrumoasa îsi propune sa transmita un mesaj de constientizare si de încurajare: Împreuna suntem întotdeauna mai puternice!
Am bucuria si onoarea de a le avea invitate speciale, în videoclip, pe Mihaela Tatu, o femeie incredibila sub ochii careia am crescut si pe care o apreciez enorm pentru ceea ce este si ceea ce face! O explozie de optimism, o gura de aer proaspat, dar si pe Adele Chirica (presedinta asociatiei Dravet Romania), o adevarata sursa de putere, determinare si inspiratie, o mama eroina, alaturi de care a fost emotionant sa lucrez”, declara Betty Stroe.

Betty Stroe si-a început cariera muzicala înca de la varsta de 4 ani, la Palatul National al Copiilor. A fost solista grupului „Allegretto” si componenta a ansamblului „Romanasul”. A participat la numeroase festivaluri în tara, dar si în Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Grecia, Turcia, Germania si SUA. Prima aparitie TV a fost în cadrul emisiunii Tip-Top Minitop, iar timp de 6 ani a fost componenta trupei Etnic.