„Undeva la mijloc” este cel mai fresh single lansat de Lidia Buble

Marți, 06 August 2019 Scris de Tibi Senco
(0 voturi)
tmevents.ro - „Undeva la mijloc” este cel mai fresh single lansat de Lidia Buble tmevents.ro - „Undeva la mijloc” este cel mai fresh single lansat de Lidia Buble

Cel mai nou single al Lidiei vine insotit de un videoclip incitant in care talentata artista dezvaluie o atitudine de „bad girl” si un look rock, extrem de sexy.

Cu un sound pop rock, piesa a fost compusa de Adi Colceru si Alex Pelin in studiourile EpiQ Records, iar videoclipul este regizat si produs de Alex Ceausu si Luca's Art Film. Filmarile s-au desfasurat pe aceleasi platouri pe care s-au realizat celebrele productii de Hollywood „Rambo V” si „300 Eroii de la Termopile”.

„Este piesa pe care o stiu de doi ani si pe care asteptam sa o lansez cu mare nerabdare. «Undeva la mijloc» are exact sound-ul care ma caracterizeaza cel mai bine, pop rock, pe sufletul meu! Single-ul acesta este despre voi, cei indragostiti si reprezinta o chemare catre destinatia in care se consuma marile iubiri. Tot ce conteaza este modul pasional in care iti impartasesti sentimentele si cat de mult esti dispus sa arati asta persoanei iubite. Le multumesc celor de la Epiq Records si de la Cat Music, pentru minunata melodie. Sper ca bublisoriii sa o puna pe repeat si sa devina piesa lor de suflet”, declara artista.

Odata cu lansarea piesei, artista da startul unui concurs pe canalul Youtube Cat Music, in care cei ce lasa un comentariu la videoclip si spun unde ar vrea sa se intalneasca #undevalamijloc cu iubitul/iubita, pot castiga un weekend de star, alaturi de Lidia Buble si gasca ei.

Lidia Buble si-a inceput cariera in 2014 cu piesa „Noi simtim la fel“, iar in acelasi an ea a castigat premiul „Best New Act“ la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-uri ca „Inima nu stie“, „Le-am spus si fetelor“ (feat. Amira), „Ma certi“ (feat. Adi Sina) si „Mi-e bine“ (feat. Matteo), piese ce au adunat sute de milioane de vizualizari pe YouTube. in octombrie 2017, artista a lansat „Camasa”, single care s-a mentinut in topul celor mai difuzate piese la radio si a adunat peste 37 de milioane de vizualizari pe YouTube. Primavara trecuta Lidia si-a surprins bublisorii cu „Sub apa”, clip care a cucerit publicul din Romania si care a spart orice tipar, in materie de productie video. in urma cu opt luni, a lansat „Tu”, o piesa despre sentimentele puternice pe care un indragostit le are fata de jumatatea sa, cu un videoclip desprins dintr-un film romance, iar in martie a lansat „Asta sunt eu”, o piesa sincera si prima colaborare dintre artista si What’s UP.