DaniLeigh si G-Easy lanseaza piesa "Cravin"

Miercuri, 23 Octombrie 2019 Scris de Andy Pascu
(1 Vot)
tmevents.ro - DaniLeigh si G-Easy lanseaza piesa „Cravin” tmevents.ro - DaniLeigh si G-Easy lanseaza piesa „Cravin”

DaniLeigh colaboreaza cu rapper-ul G-Easy si lanseaza „Cravin”, o piesa hipnotica, care ridica alarmant mercurul in termometre, risipeste orice urma de aer polar si da peste cap cronologia acestei toamne.

„Cravin” ne seteaza automat corpurile sa se unduiasca pe cele mai senzuale ritmuri auzite in ultima perioada si ne ofera sansa de a extinde orizonturile semantice si senzoriale, definite pana acum de termenul „dorinta”.
Originara din partea sudica a Floridei, DaniLeigh (23 de ani) poarta muzica in sange. In adolescenta, aceasta a inregistrat si incarcat pe YouTube cover-uri ale unor piese cunoscute, precum „So Beautiful” de la Musiq Soulchild.

„Am fost foarte timida, iar acest lucru m-a oprit din a constientiza ca sunetul vocii mele este unul unic”, declara acum DaniLeigh. Pe langa vocea incredibila si stilul inconfundabil, DaniLeigh are o legatura speciala si cu dansul – „Obisnuiam sa dansez in videoclipuri, reclame, orice. Acest lucru m-a ajutat sa intalnesc multi producatori si sa-mi creez anumite legaturi.”

„Cravin”, feat. G-Eazy, succeda lansarea remix-ului piesei „Easy” de la Chris Brown si succesul inregistrat de albumul „The Plan” (2018).