Colaborarea inceputului de an: Morandi si Burak Yeter - "Kalinka"

Marți, 19 Februarie 2019 Scris de
(0 voturi)
Tmevents.ro - Colaborarea inceputului de an: Morandi si Burak Yeter - "Kalinka" Tmevents.ro - Colaborarea inceputului de an: Morandi si Burak Yeter - "Kalinka"

Morandi a revenit in forta: Kalinka are peste 40.000.000 de vizualizari pe YouTube, sute de mii de stream-uri pe platformele digitale, si este difuzata pe numeroase radiouri sau televiziuni muzicale la nivel mondial.

Romania, Polonia, Grecia, Turcia, Rusia, Croatia, Germania, Ungaria, Israel, Bulgaria, Belarus, Ucraina, Kazakhstan, Austria, Cipru, Ecuador, Estonia, Moldova, Sri Lanka si Emiratele Arabe Unite sunt tarile in care piesa “Kalinka” este una dintre cele mai ascultate melodii, datorita atat difuzarilor radio si tv, cat si a prezentei pe primele locuri pe Shazam si in topurile Apple Music, iTunes, Spotify.

Binecunoscutul DJ Burak Yeter a fost cucerit de piesa de la primul play si a realizat un remix #Kalinka. DJ-ul a facut furori in toata lumea cu piese precum Tuesday ft. Danelle Sandoval sau My Life Is Going On ft. Cecilia Krull, piesa de pe soundtrack-ul serialului-hit La Casa de Papel.

Pe retelele de socializare Kalinka a creat o adevarata frenezie, in special pe Instagram, unde mii de tineri au postat coregrafii si dance challenge-uri pe ritmul piesei. Dar nu doar ascultatorii au fost cuceriti de Kalinka, ci si oamenii din industria muzicala.

Kalinka este produsa de Randi si Marius Moga, refrenul fiind o preluare din celebra piesa ruseasca a compozitorulului Ivan Larionov.

Morandi este unul dintre primele proiecte muzicale romanesti care au cucerit piata internationala. In 2004 se lansa primul single, Love Me, si au urmat 3 albume de succes care au cucerit radiourile si cluburile din peste 16 tari, sute de concerte, nenumarate premii nationale si internationale si turnee de promovare. Majoritatea pieselor Morandi au ocupat locul 1 in topurile din Europa de Est, iar hit-ul Angels a fost declarat la momentul respectiv cea mai descarcata piesa din toate timpurile in Rusia si Ucraina.