Studio Affairs, unul dintre cele mai cool proiecte muzicale din Romania, a gasit combinatia castigatoare pentru mixul perfect

Joi, 21 Februarie 2019 Scris de
(0 voturi)
TMevents.ro - Studio Affairs, unul dintre cele mai cool proiecte muzicale din Romania, a gasit combinatia castigatoare pentru mixul perfect TMevents.ro - Studio Affairs, unul dintre cele mai cool proiecte muzicale din Romania, a gasit combinatia castigatoare pentru mixul perfect

Cat te des ai simtit cum bataile inimii se imbina cu ritmul muzicii? Studio Affairs creeaza mixul perfect prin uptempo-ul caracteristic si lanseaza single-ul & clipul #HeartDrum.

„Am realizat instrumentalul piesei #HeartDrum la inceputul anului trecut. Ideea a venit repede, ca majoritatea ideilor bune, dar nu gaseam songwriter-ul perfect - pana in momentul in care l-am intalnit pe Zev si am inceput colaborarea. A completat energia instrumentalului prin linia melodica si versurile compuse, in asa fel incat am scapat entuziasmati vechiul clasic romanesc a match made in heaven :). Am vazut o chimie atat de buna intre noi si Zev si am hotarat sa continuam colaborarea, iar rezultatele le veti auzi in viitorul apropiat. Exista o cale simpla sa va convingeti si voi de asta: apasand play”, declara Studio Affairs.

In regia lui Silviu Mindroc, clipul a fost filmat in mai multe locatii din Romania, atat pe malul marii, cat si pe un stadion, si subliniaza lupta si pasiunea pentru iubire.

Studio Affairs este un duo format din doi DJ foarte talentati din Romania care au lansat remixuri pentru unele dintre cele mai celebre piese ale momentului. De-a lungul timpului, cei doi au lansat piese precum „ Fire Love”(feat. Joshua Ziggy) si „Get Lost With Me”(feat. Joshua Ziggy).