Betty Stroe revine cu single-ul "Insuficient", o piesa despre dragoste neimplinita

Marți, 05 Martie 2019 Scris de
(0 voturi)
TMevents.ro - Betty Stroe revine cu single-ul "Insuficient", o piesa despre dragoste neimplinita TMevents.ro - Betty Stroe revine cu single-ul "Insuficient", o piesa despre dragoste neimplinita

“Am scris piesa intr-un moment interesant al vietii mele, intr-un moment de revolta, de schimbare, un moment in care imi doream sa fiu auzita, cred ca la un moment dat fiecare dintre noi trece prin astfel de clipe. Prima parte pe care am pus-o pe hartie a fost refrenul, il auzeam, stiam cum voi orchestra piesa, aveam fiecare beat si instrument in detaliu in mintea mea", a declarat Betty despre piesa.

In parte, strofa a fost initial scrisa sub forma de poveste. Am stiut ce mesaj vreau sa transmit si atunci, exact la momentul potrivit l-am intalnit pe Florin Maxineanu, el a pus ideile mele in versuri, exact asa cum mi-am dorit.
Mi-am dorit ca *Insuficient*, desi vorbeste despre momentele tensionate din cuplu, sa aiba un aer pozitiv, relaxat. Piesa este o confesiune, spui ce ai pe suflet si mergi mai departe. Pe de alta parte poate fi o piesa numai buna de ascultat cu fetele in masina, dupa ce ai iesit dintr-o relatie toxica. Am vrut sa elimin pe cat posibil mesajul dramatic din vibe-ul piesei. Viata merge inainte, indiferent de ce se intampla", a mai continuat artista.

Compusa de catre Betty, impreuna cu Florin Maxineanu, piesa "Insuficient" este despre o relatie ce s-a sfarsit, in care ea a dat totul, insa pentru el a fost #Insuficient.

Betty si-a inceput cariera muzicala de la o varsta frageda, la 4 ani, la Palatul National al Copiilor. In scurt timp a devenit solista grupului “Alegretto”, iar apoi componenta principala a Ansamblului “Romanasul”. De-a lungul timpului, Betty a participat la multe concursuri. In perioada 2001-2007, Betty a fost solista trupei Etnic, apoi a renuntat pentru o perioada la viata publica. Acum, Betty revine cu o cariera solo, dar si un super concept Tequila Party, alaturi de Wilmark.