Daddy Yankee – „Con Calma” feat. Snow este #1 in clasamentul Global YouTube Videos

Marți, 05 Martie 2019 Scris de
(0 voturi)
TMevents.ro - Daddy Yankee – „Con Calma” feat. Snow este #1 in clasamentul Global YouTube Videos TMevents.ro - Daddy Yankee – „Con Calma” feat. Snow este #1 in clasamentul Global YouTube Videos

Dupa ce a sustinut un spectacol incediar in cadrul galei „Premio Lo Nuestro” a Univision, Daddy Yankee este de neoprit – „Con Calma” feat. Snow, a devenit cea mai ascultata piesa, cu cel mai vizionat material video de pe YouTube.

De asemenea, „Con Calma” este si cea mai difuzata piesa in 7 tari din America Latina, conform Monitor Latino: #1 in Uruguay, Paraguay, Panamá, Puerto Rico, Bolivia, Republica Dominicana, Honduras si ocupa pozitia a treia in Statele Unite.

Videoclipul piesei a reusit performanta de a inregistra peste 58 de milioane de vizualizari doar in saptamana 22-28 februarie, lucru ce l-a propulsat direct pe podium. Cu peste 250 de milioane de vizualizari, „Con Calma” este #1 Global Top Song pe YouTube, reusind sa il proiecteze pe Daddy Yankee printre cei mai urmariti 8 artisti de pe aceasta platforma. Piesa reggaetón ocupa pozitia a treia in clasamentul Spotify Top 50 Viral Global. Vezi videoclipul piesei „Con Calma” aici.

„Con Calma” este o combinatie intre dancehall si reggaetón, o piesa plina de viata si culoare, inspirata de „Informer”, hit-ul anului 1992, interpretat de Snow. Noua versiune a piesei este scrisa de Raymond Ayala (Daddy Yankee) si Darrin Kenneth O’Brien (Snow) si produsa de catre David „Scott Summers” Macias si Juan G. Rivera „Gaby Music”.

Despre Daddy Yankee

Originar din Puerto Rico, Daddy Yankee reprezinta unul dintre cele mai sonore si usor recognoscibile nume din industria muzicala. A fost numit unul dintre cei mai influenti hispanici din lume de catre CNN si Time Magazine. Daddy Yankee a vandut peste 17 milioane de albume si detine un numar impresionant de fani pe retelele de socializare – peste 60 de milioane. Este supranumit „Regele Muzicii Reggaeton” si considerat un etalon muzical global, luand in considerare si succesul fulminant inregistrat de „Despacito”, care a fost desemnat cel mai ascultat cantec din toate timpurile.

Cel mai recent hit al sau, „Dura”, a ocupat prima pozitie in clasamentul celor mai vizionate clipuri de pe YouTube. In 2017, Daddy Yankee a fost numit Top Latin Artist de catre Billboard Magazine, iar in 2018 acesta a fost premiat cu un Icon Award la Latin American Music Awards si cu 10 Guiness World Records. Alte piese colosale interpretate de Daddy Yankee sunt „Gasolina”, „Rompe”, „Limbo”. De asemenea, Daddy Yankee este si singurul artist urban cu 63 de piese clasate in Hot Latin. Odata cu „Despacito” – care a ocupat prima pozitie pentru 16 saptamani consecutiv, Daddy Yankee a reusit performanta de a avea 10 piese in clasamentul Billboard Hot 100.