Toate drumurile duc la Bucuresti! Rudenko, Alina Eremia si Dominique Young Unique si-au unit fortele pentru „Love & Lover”

Luni, 11 Martie 2019 Scris de
(0 voturi)
TMevents.ro - Toate drumurile duc la Bucuresti! Rudenko, Alina Eremia si Dominique Young Unique si-au unit fortele pentru „Love & Lover” TMevents.ro - Toate drumurile duc la Bucuresti! Rudenko, Alina Eremia si Dominique Young Unique si-au unit fortele pentru „Love & Lover”

DJ-ul de origine rusa, Rudenko, si rapper-ul american Dominique Young Unique si-au unit fortele cu Alina Eremia si lanseaza acum videoclipul piesei „Love & Lover”.

Piesa este de peste 10 saptamani in topul radio-urilor din Rusia si a adunat saptamanal 55.000 de difuzari.

Rudenko a devenit DJ rezident al Fifa World Cup 2018 cu melodia „Go For The Gold”, alaturi de cantaretul Aloe Blacc. Muzica lui Rudenko s-a auzit si la nivel european, odata cu lansarea single-ului „Everybody”, cu care a intrat in topul UK Singles Chart.

Piesa a fost compusa alaturi de o alta prezenta feminina cu tangente in Romania, Ana Sirbu, sotia lui Radu Sirbu (ex O-Zone). Videoclipul a fost filmat in Romania, locul de intalnire pentru cei 3 artisti, iar din echipa de creatie si productie au facut parte urmatorii:

Director - Ionuț Trandafir and Alina Dianova
Edit - Ionuț Trandafir (Trandafilm)
Creative Director - Alina Dianova
DP - Bogdan Filip
Producer - Radu Selaru (Lucas Art Film)
Producer Assistent - Razvan Cismigiu (Lucas Art Film)
First A.D - Andrei Rusu