Imprimă această pagină

Danseaza acustic cu Nicole Cherry! ULive Session

Luni, 18 Martie 2019 Scris de Simona Vlad
(0 voturi)
TMevents.ro - Danseaza acustic cu Nicole Cherry! ULive Session TMevents.ro - Danseaza acustic cu Nicole Cherry! ULive Session

Dupa ce peste 40 de milioane de oameni au dansat pe una dintre cele mai sensibile piese ale finalului lui 2018, Nicole Cherry lanseaza pe proaspatul ei canal de YouTube o versiune acustica a single-ului “Danseaza amandoi”.

Videoclipul single-ului lansat in luna octombrie de Nicole Cherry pe canalul MediaPro Music a ajuns rapid la inimile oamenilor, piesa fiind inclusa in playlist-urile celor mai importante radiouri si ajungand sa fie fredonata de mii de oameni in concerte.

Nicole nu le putea multumi altfel oamenilor decat prin cantec. Iar aceasta versiune acustica este cel mai bun pansament pentru suflet. Versiunea pian – voce aduce cu ea un amalgam de sentimente care ajung direct in inima, fie ca treci printr-o despartire sau iti aduci aminte de o perioada din viata ta sau a cuiva drag.

Cinci ani de cariera, hituri cu milioane de vizualizari pe YouTube, emotii nemarginite, sute de mii de cirese, peste 1.400.000 de followers pe Instagram, Nicole Cherry este una dintre cele mai talentate artiste din Romania. Cinci ani de cariera pentru Nicole Cherry inseamna peste 10 hituri lansate, peste 250.000.000 de vizualizari, refrene si show-uri memorabile, primele locuri in topurile muzicale, trofee importante, dar si multe alte activitati demne de un artist de top. De acum, o puteti gasi pe Nicole si pe canalul ei de YouTube.