Imprimă această pagină

Carlos Santana, legendarul chitarist, lanseaza „Los Invisibles”, un material incredibil, care celebreaza viata, energia si dragostea sub toate formele ei

Luni, 18 Martie 2019 Scris de Astrid Pop
(0 voturi)
TMevents.ro - Carlos Santana, legendarul chitarist, lanseaza „Los Invisibles”, un material incredibil, care celebreaza viata, energia si dragostea sub toate formele ei TMevents.ro - Carlos Santana, legendarul chitarist, lanseaza „Los Invisibles”, un material incredibil, care celebreaza viata, energia si dragostea sub toate formele ei

Piesa „Los Invisibles” se regaseste pe urmatorul album pe care Santana urmeaza a-l lansa, „Africa Speaks”, marcand, totodata, si colaborarea cu Buika – renumita artista originara din Spania, a carei voce inconfundabila a facut inconjurul lumii. Pentru ca surpriza ce impacheteaza lansarea piesei sa fie completa, Santana alege sa lucreze si cu Rick Rubin, faimosul producator american.

In doar 10 zile, Carlos Santana a inregistrat un numar impresionant de piese in studioul lui Rubin din Malibu, impreuna cu alti 8 instrumentisti, printre care si Cindy Blackman Santana, sotia chitaristului.

Elementul cheie al acestei colaborari il constituie vocea mistica a Buikai, ce pare a avea puterea de a invoca forte apartinand alor lumi.

In ceea ce il priveste pe Santana, acesta celebreaza cei 50 de ani de cariera prin crearea unui album care dizolva orice granita geografica si desfiinteaza toate barierele culturale existente. „Africa Speaks” va fi un material memorabil, o veritabila opera de arta, dovada de necontestat a unei cariere de legenda.


Pana in prezent, Santana a castigat 10 premii Grammy, 9 dintre ele doar pentru albumul „Supernatural” (lansat in 1999), material ce a mai fost distins si cu trei premii Latin Grammy. De asemenea, acesta a primit si premiul Billboard Century (1996), a fost inclus in The Rock and Roll Hall of Fame (1998), iar in anul 2009 a avut onoarea de a se numara printre putinii artisti distinsi cu Billboard Latin Music Awards’ Lifetime Achievement. Conform unui clasament facut de revista Rolling Stone, Santana este cel de-al 15-lea cel mai bun chitarist al tuturor timpurilor.