Billie Eilish si Takashi Murakami fac echipa pentru o varianta speciala a clipului "You should see me in a crown"

Luni, 18 Martie 2019 Scris de Andreea Valean
(0 voturi)
TMevents.ro - Billie Eilish si Takashi Murakami fac echipa pentru o varianta speciala a clipului "You should see me in a crown" TMevents.ro - Billie Eilish si Takashi Murakami fac echipa pentru o varianta speciala a clipului "You should see me in a crown"

O prietenie sincera intre revelatia pop Billie Eilish si artistul contemporan Takashi Murakami, de origine japoneza si in varsta de 57 ani, poate suna usor bizar insa in cazul lor este cat se poate de adevarat.

Initial, cei doi artisti au colaborat pentru coperta numarului 16 al revistei GARAGE, dar acum prietenia lor s-a mutat intr-o noua dimensiune. Takashi Murakami a realizat o varianta speciala de clip pentru piesa lui Billie Eilish, “you should see me in a crown”.

Clipul animat a fost realizat in 8 luni. “Am tras impreuna cu echipa de productie sa realizam o animatie care sa surprinda cat mai bine viziunea lui Billie” – Murakami. Semnatura lui Murakami sta in stilul care l-a consacrat, cu flori si curcubee. Inevitabil, prezenta usor dark si sumbra a lui Billie se face si ea remarcata, de asemenea.

Colaborarea dintre Murakami si Billie se anunta spectaculoasa din punct de vedere conceptual si vizual.