Trupa Phaser revine cu single-ul "Demon"

Marți, 19 Martie 2019 Scris de Andy Pascu
(0 voturi)
TMevents.ro - Trupa Phaser revine cu single-ul "Demon" TMevents.ro - Trupa Phaser revine cu single-ul "Demon"

“Demon este o piesa despre dorinta puternica de a vedea sau revedea pe cineva drag, sau de a retrai o stare de euforie. Iubirea este de multe ori cel mai puternic stupefiant. Versurile sunt inspirate partial din mitul zburatorului si de poezia lui Ion Heliade Radulescu”, declara membrii trupei.

Muzica si versurile au fost scrise de cei de la Phaser. Spre deosebire de single-urile precedente, piesa a fost produsa in totalitate de membrii trupei. inregistrarile, mixajul si masterizarea au fost realizate chiar la sala de repetitii, intr-o perioada destul de scurta de timp.

“Piesa are o poveste aparte fata de alte single-uri lansate de noi, in ceea ce priveste modul de lucru. Ideea a aparut cand am reascultat la sala de repetitii un instrumental mai vechi care a ramas nefolosit destul de mult timp. Apoi totul a curs foarte natural si destul de rapid. Acesta a fost si unul din motivele pentru care ne-am dorit sa lansam piesa repede si simplu, fara sa mai realizam si un videoclip”, au mai adaugat membrii Phaser.

Artwork-ul este realizat dupa un concept al trupei, in colaborare cu Alex Hreniuc si Ionut Caras.

Anul 2018 a fost unul plin pentru trupa, iar cel mai recent single “Erou” a marcat si prima colaborare a lor impreuna cu Octavian “Vita” Horvath (Implant pentru Refuz). “Demon” este primul single al trupei din acest an, insa cei de la Phaser au deja o serie de piese aflate in pregatire.

Din componenta trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Barzeianu (chitara), Lucian Oprisan (clape) si Arnold Birta (tobe).