Cu noua sa piesa, Tame Impala (Kevin Parker), le demonstreza fanilor de pretutindeni ca rabdarea este cea dintai calitate umana

Luni, 25 Martie 2019 Scris de Andreea Valean
(0 voturi)
TMevents.ro - Cu noua sa piesa, Tame Impala (Kevin Parker), le demonstreza fanilor de pretutindeni ca rabdarea este cea dintai calitate umana TMevents.ro - Cu noua sa piesa, Tame Impala (Kevin Parker), le demonstreza fanilor de pretutindeni ca rabdarea este cea dintai calitate umana

Tame Impala lanseaza „Patience”, prima piesa care succeda albumul „Currents” (2015) – certificat cu disc de aur si nominalizat la Premiile Grammy.

„Patience” este o piesa hipnotica, un mix controlat intre muzica disco, specifica anilor ’70, si entuziasmul genului house, al anilor ’90, carora li se suprapune vocea supraomeneasca a solistului Kevin Parker.

Cu un sunet jucaus, dar elegant, „Patience” este expresia unei meditatii lirice, care se axeaza pe fluiditatea ciclului existential si a fazelor pe care omul le tranziteaza pana in momentul atingerii starii utopice de absolut. „Patience” glorifica starea de asteptare, ce nu reprezinta decat un moment pasager si un prilej unic de a gasi pacea.

Lansarea piesei „Patience” deschide un drum plin de posibilitati pentru universul muzical al Tame Impala, care va concert anul acesta la Coechella, va aparea pentru prima data, pe 30 martie, in cadrul emisiunii Saturday Night Live si nu numai. Mai multe detalii se gasesc aici.

Tame Impala este Kevin Parker. Cel mai recent album al sau, „Currents” a fost lansat in 2015 si i-a adus acestuia cea de-a doua nominalizare la Premiile Grammy, certificarea cu disc de aur si un inalt grad de recunoastere internationala.

„Aproape fiecare piesa extrasa de pe albumul <Currents> este o declaratie revolutionara a talentului lui Parker, ce nu se poate limita, si a reusitelor acestuia in pozitiile de producator, scriitor, compozitor si interpret, reusind sa mentina vie esenta Tame Impala.” – Pitchfork