Andrei Leonte a revenit cu o noua piesa lansata alaturi de prieteni si familie, chiar in ziua in care a implinit 30 de ani

Marți, 26 Martie 2019 Scris de Astrid Pop
(1 Vot)
TMevents.ro - Andrei Leonte a revenit cu o noua piesa lansata alaturi de prieteni si familie, chiar in ziua in care a implinit 30 de ani TMevents.ro - Andrei Leonte a revenit cu o noua piesa lansata alaturi de prieteni si familie, chiar in ziua in care a implinit 30 de ani

„Avem monstri aici” reprezinta un nou capitol din traseul muzical al artistului, acesta anuntand ca nu va mai aparea o perioada in videoclipuri.

 In schimb, in rolul lui Andrei Leonte il vedem pe Ionel Tudor, un bunic simpatic care ne poarta printr-o poveste frumoasa.

„Asa cum am zis si in videoclip sau asa cum a zis alter-ego-ul meu, mi-am dat seama ca poate fata mea strica pachetul. Glumesc! Pur si simplu scenariul se ducea intr-o directie in care mi s-a parut ca nu-l pot urma si incepea sa prezinte niste idei care ar fi fost mai bine exprimate de un astfel de personaj. Asa ca am apelat la vocea lui”, declara Andrei.

„Avem monstri aici” este compusa de Razvan Alstani impreuna cu Andrei, care a semnat si versurile, scenariul si regia.

La evenimentul de lansare au participat colegii de la Play Orchestra, alaturi de care Andrei a sustinut un show live, dar si Amna, Alex Cotet, Cristina Cioran, Alex Dona, Laura Gruia, Loredana Cavasdan, Silviu Pasca, Anca Surdu, precum si familia, iubita, prietenii, jurnalisti si bloggeri.