Rammstein cauzeaza un cutremur in media dupa lansarea fantasticului videoclip al piesei "Deutschland"

Joi, 04 Aprilie 2019 Scris de Andreea Valean
(0 voturi)
tmevents.ro - Rammstein cauzeaza un cutremur in media dupa lansarea fantasticului videoclip al piesei "Deutschland" tmevents.ro - Rammstein cauzeaza un cutremur in media dupa lansarea fantasticului videoclip al piesei "Deutschland"

Rammstein, trupa germana, a carei cariera se masoara printr-un lung sir de piese lengendare, curma asteptarea fanilor si lanseaza single-ul „Deutschland”, ce vine insotit de un material video puternic, care iti va da fiori.

In completarea acestei lansari, Rammstein anunta si un nou album, ce urmeaza a fi lansat pe 17 mai si este deja disponibil pentru pre-comanda. Cel de-al saptelea album al trupei Rammstein este produs in colaborare cu Olsen Involtini, iar single-ul „Deutschland” reprezinta primul material muzical lansat de la succesul fulminant inregistrat cu albumul „LIEBE IST FÜR ALLE DA” (2009).

Rammstein (Christoph Schneider, Flake Lorenz, Oliver Riedel, Paul Landers, Richard Z. Kruspe si Till Lindemann) a starnit agitatie in randul fanilor prin postarea unui teaser al noului videoclip, intitulat „XXVIII.III.MMXIX” sau 28/3/2019.

Teaser-ul ii intruchipeza pe membrii formatiei asteptand sa fie executati, cu funii in jurul gatului, intr-o scena ce simuleaza imaginea lagarelor de concentrare ale Germaniei naziste. In timp ce cadrele se developeaza treptat, surprinzand fiecare membru al formatiei, sunete venite parca din alte lumi invaluie peisajul sinistru. Clipul piesei „Deutschland” ofera privitorului experienta unei calatorii in care cronologia este eliminata total, cu scopul trecerii in revista a tuturor momentelor importante din istoria Germaniei.

La 20 ore dupa ce a fost lansat, videoclipul piesei a depasit 7 milioane de vizualizari pe YouTube. Materialul video a fost lansat joi, printr-un YouTube live-stream, care a fost urmarit de 200.000 de oameni, lucru ce sta marturie proportiilor fantastice ale acestui eveniment.

Richard Kruspe, chitaristul Rammstein, a declarat ca noul album va fi „mai bogat din punct de vedere al armoniilor si melodicitatii” si ca acesta va fi insotit de cinci videoclipuri, „Deutschland” fiind primul dintre ele. Fondata in 1994, la Berlin, Rammstein si-a castigat renumele uneia dintre cele mai apreciate trupe de metal din lume.