Teatru

Bucara-te de un spectacol inedit in Sala Mare a Teatrului National - "Emlék – Amintire"

Marți, 29 Octombrie 2019

Teatrul National prezinta joi, 31 octombrie, de la ora 19, in Sala Mare, spectacolul Emlék – Amintire al artistei Judith State.

TNTm / Ateliere de dans pentru persoane cu deficiente de auz sustinute de celebrul Pal Frenak

Miercuri, 23 Octombrie 2019

Teatrul National din Timisoara a lansat un nou proiect, asumat in traseul Vocile orasului din Programul Cultural 2019, bidbook TM 2021, program implementat de Asociatia Timisoara 2021 - Capitala Europeana a Culturii.

Teatrul National din Timisoara anunta noile coordonate ale editiei a XXIV-a a FEST - FDR

Luni, 13 Mai 2019

Teatrul National din Timisoara anunta noile coordonate ale editiei a XXIV-a a celui mai important festival dedicat dramaturgiei romanesti în context european, Festivalul European al Spectacolului Timisoara – Festival al Dramaturgiei Romanesti (FEST – FDR 2019).

Oferta exceptionala. Teatrul National Timisoara propune publicului sau un schimb de roluri

Joi, 09 Mai 2019

Teatrul National Timisoara propune publicului sau un schimb de roluri, lansand pentru toata luna mai o oferta exceptionala pentru copiii care îsi aduc parintii la teatru.

O luna plina de evenimente la Teatru National Timisoara

Luni, 06 Mai 2019

Prognoza lunii mai de teatru anunta vreme buna la TNTm, mai exact patru saptamani pline de spectacole.

TNTm prezinta inCREDibil, un spectacol care analizeaza fericirea

Miercuri, 24 Aprilie 2019

Teatrul National din Timisoara prezinta joi, 25 aprilie, de la ora 19, la Sala 2 a Teatrului National o reprezentatie cu public a spectacolului inCREDibil de Mihaela Michailov, Peca Stefan, Leta Popescu si Elise Wilk.

“ALTA ZI CU SOARE” - productie teatrala unica inspirata dintr-o poveste locala din Banat, jucata la Casa Artelor din Timisoara

Vineri, 05 Aprilie 2019

Experientele de viata ale altora ne sunt adeseori sursa de inspiratie sau cel putin ar trebui sa ne faca sa contemplam la diferite situatii. Asta se aplica si in cazul spectacolului de teatru “ALTA ZI CU SOARE”, pus in scena de cei de la Asociatia Solidart, care invita iubitorii de teatru pe data de 12 aprilie, de la ora 20, la Casa Artelor din Timisoara.

Filarmonica Banatul din Timisoara, celebreaza cea mai veche forma artistica – teatrul

Miercuri, 27 Martie 2019

De Ziua Mondiala a Teatrului,mai exact pe 27 martie 2019, Fundatia Culturala Artmedia organizeaza un spectacol inedit intitulat “Omagiu actorului roman”.