Teatru

TNTm prezinta inCREDibil, un spectacol care analizeaza fericirea

Miercuri, 24 Aprilie 2019

Teatrul National din Timisoara prezinta joi, 25 aprilie, de la ora 19, la Sala 2 a Teatrului National o reprezentatie cu public a spectacolului inCREDibil de Mihaela Michailov, Peca Stefan, Leta Popescu si Elise Wilk.

“ALTA ZI CU SOARE” - productie teatrala unica inspirata dintr-o poveste locala din Banat, jucata la Casa Artelor din Timisoara

Vineri, 05 Aprilie 2019

Experientele de viata ale altora ne sunt adeseori sursa de inspiratie sau cel putin ar trebui sa ne faca sa contemplam la diferite situatii. Asta se aplica si in cazul spectacolului de teatru “ALTA ZI CU SOARE”, pus in scena de cei de la Asociatia Solidart, care invita iubitorii de teatru pe data de 12 aprilie, de la ora 20, la Casa Artelor din Timisoara.

Filarmonica Banatul din Timisoara, celebreaza cea mai veche forma artistica – teatrul

Miercuri, 27 Martie 2019

De Ziua Mondiala a Teatrului,mai exact pe 27 martie 2019, Fundatia Culturala Artmedia organizeaza un spectacol inedit intitulat “Omagiu actorului roman”.

Vino si tu la Festivalul „24 DE ORE DE TEATRU”

Marți, 26 Martie 2019

Ca in fiecare an, de Ziua Internationala a Teatrului, Teatrul Studentesc Thespis al Casei de Cultura a Studentilor din Timisoara organizeaza festivalul „24 DE ORE DE TEATRU”.