Timp liber

50 de ani de Electronica si Telecomunicatii la Timisoara

Joi, 17 Decembrie 2020

În 2020 am sarbatorit nu doar 100 de ani de la înfiintarea primei institutii de învatamant superior din Timisoara si din vestul tarii, Scoala Politehnica, ci si 50 de ani de la prima admitere la sectia nou creata de Electronica Aplicata, una de avangarda la acea vreme, precum si 30 de ani de crearea Facultatii de Electronica si Telecomunicatii, una dintre cele mai prestigioase si cautate din Universitatea Politehnica Timisoara.

MARTORUL 1136 un documentar despre Vietile care salveaza vieti

Miercuri, 16 Decembrie 2020

Sa fii salvamar, adica responsabil de viata altora, nu este o joaca, iar multi turisti ignora sfaturile salvamarilor si îsi pun astfel propriile vieti în pericol, dar si pe cea a salvatorilor lor.

JO si Mario Fresh colaboreaza pentru prima oara si canta „Vestirea nasterii Lui”

Marți, 15 Decembrie 2020

JO si Mario Fresh au intrat deja în spiritul sarbatorilor si canta împreuna în premiera „Vestirea nasterii Lui”, o piesa sensibila pe care cei doi artisti au pregatit-o pentru public.

"Wonder", al patrulea album lansat de catre Shawn Mendes care debuteaza pe primul loc in topul Billboard 200

Marți, 15 Decembrie 2020

Shawn Mendes se alatura lui Elvis Presley si Justin Bieber, in topul artistilor care au debutat pe prima pozitie in topul Billboard cu patru albume, consecutiv.

40.000 de oameni s-au bucurat la Timisoara de experienta The Carnival

Luni, 13 Mai 2019

The Carnival a adunat la Muzeul Satului Banatean din Timisoara, între 10 si 12 mai, 40.000 mii de persoane, devenind astfel cel mai mare eveniment de acest gen din Banat.