Administratie

Sătui de oamenii certați cu bunul simț!

Joi, 27 Mai 2021

 

Primăria comunei Darova oferă 200 de lei recompensă celor care trimit fotografii în care sunt surprinse persoanele care aruncă hârtii sau gunoi pe domeniul public.

Ce a declarat Dominic Fritz în legătură cu Colterm

Miercuri, 26 Mai 2021

''Amenda primită de Colterm este sancțiunea pentru 20 de ani de iresponsabilitate, incompetență și clientelism politic. Nu Primăria a fost amendată, ci Colterm, dar amenda privește și modul în care Primăria a gestionat, în ultimii ani, situația. A îndatorat fiecare timișorean către Colterm și a ascuns cetățenilor adevărul despre finanțele companiei. Eu nu voi face același lucru.

Camelia Mingasson a fost numita director interimar al Casei de Cultura Timisoara

Vineri, 16 Aprilie 2021

Noul director interimar al Casei de Cultura a Municipiului Timisoara este Camelia MINGASSON, un profesionist cu o vasta experienta în managementul proiectelor culturale.

Carantina ! Mai multe localitati din Timis au fost izolate

Duminică, 10 Ianuarie 2021

A fost instituita carantina in mai multe localitati din zona Timisoarei !

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz schimba legea. Acordul vecinilor nu va fi necesar pentru cei care cresc un caine la bloc

Vineri, 08 Ianuarie 2021

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz a reactionat dupa ce un timisorean a incercat sa conteste o hotarare a Consiliului Local Timisoara.

Nica grabeste constructia noului drum de legatura între A1, Aeroport si Centura

Vineri, 08 Ianuarie 2021

Proiectul de construire a unei noi sosele, la patru benzi, care sa lege autostrada A1 de Aeroportul International Timisoara a accelerat considerabil.

Focar de coronavirus la Primaria Timisoara !

Miercuri, 06 Ianuarie 2021

Primaria Municipiului Timisoara a fost înstiintata astazi de catre Directia de Sanatate Publica Timis de existenta a 6 cazuri confirmate cu COVID19.

Bani în plus pentru noul drum de legatura între Aeroport si A1 realizat de CJ Timis

Miercuri, 06 Ianuarie 2021

Consiliul Judetean Timis avanseaza cu demersurile sale de a crea o noua sosea care sa lege Aeroportul de nodul de descarcare de pe A1, la Remetea Mare.