Evenimente

Electroruga de Buzad: ateliere in aer liber, pentru toate varstele

Marți, 13 August 2019

In doar doua aptamani are loc cea de a doua editie a festivalului Electroruga de Buzad.

CODRU – festival non-profit pentru’mpadurit! Vino la Padurea Bistra (Timis), 23-25 august 2019

Marți, 06 August 2019

Închide ochii. E august. Vara e pe sfârșit, dar nu și distracția. Ai auzit de festivalul ăsta nou de la marginea Timișoarei. Cică e pentru protejarea naturii. Intri pe site și afli că banii pe care-i dai pe acces vor fi folosiți pentru a planta copaci. „Hm, interesant”. Apeși „Donează”.

Provocarea 4DX ajunge la Timisoara! Tu ai curaj sa o accepti?

Joi, 18 Iulie 2019

Dupa ce a zguduit Bucurestiul, Braila si Constanta, Cinema City aduce provocarea 4DX si in Timisoara.

Arad Open Air Festival devine cel mai mare festival de muzică electronică din vestul țării și își invită fanii și la ediția din 2020

Marți, 02 Iulie 2019

Cea de a patra ediție a Arad Open Air Festival a adus la Arad artiști precum Paul van Dyk, Markus Schulz, MATTN, Mahmut Orhan și mulți alții.

Început incendiar la Arad Open Air Festival cu B.U.G Mafia, Dirty Nano și Burak Yeter

Sâmbătă, 29 Iunie 2019

Cea de-a patra ediție a Arad Open Air Festival a început aseară în forță, cu multă energie, muzică de calitate și un public numeros.

Ia banateana este vedeta unei expozitii la Lugoj

Joi, 20 Iunie 2019

Muzeului de Istorie, Etnografie si Arta Plastica Lugoj gazduieste, cu începere de luni, 24 iunie 2019 , expozitia „POVESTEA IEI TRADITIONALE BANATENE”.

Fatada Rectoratului Universitatii Politehnica Timisoara (Palatul Lloyd), una dintre cladirile monument istoric reprezentative ale Timisoarei, intra în renovare

Miercuri, 19 Iunie 2019

Ca urmare a finalizarii procedurilor de licitatie si de desemnare a firmei castigatoare, fatada Rectoratului Universitatii Politehnica Timisoara (Palatul Lloyd), una dintre cladirile monument istoric reprezentative ale Timisoarei, intra în renovare.

Mai sunt doar doua saptamani pana la intanirea cu: Paul Van Dyk, Markus Schulz, Mahmut Orhan, Mattn, B.U.G. Mafia, Alb Who, The Case, DOC, Burak Yeter, Swanky Tunes, Ninho, Petre Inspirescu si multi altii

Vineri, 14 Iunie 2019

Mai sunt doar doua saptamani pana cand fanii muzicii electronice se vor îmbarca în calatoria muzicala oferita de Arad Open Air Festival.