Evenimente

Top 5 aspecte de care sa tii cont daca vrei un interior rustic asa cum ai vazut in filme

Luni, 25 Noiembrie 2019

Amenajarea unei locuinte in stil rustic poate fi o adevarata provocare in ziua de astazi, mai ales ca oamenii incearca tot mai mult sa renunte la el in favoarea stilului modern.

Orchestra Filarmonicii Altenburg – Gera in concert la Timisoara

Marți, 29 Octombrie 2019

Orasele Timisoara si Gera au devenit orase infratite in anul 1998, dar legaturile in plan politic, economic si cultural existau inca de la inceputul anilor `70.

Timisoara Design Days / The Exhibition - Design multisenzorial in premiera in Romania

Marți, 29 Octombrie 2019

Prima expozitie din Romania de design multisenzorial, SENSORIA, va fi deschisa vizitatorilor intre 1-6 noiembrie, la Bastionul Theresia din Timisoara.

Iti place snowboardingul? Iata cele mai bune evenimente din Franta pentru acest sport!

Luni, 28 Octombrie 2019

Esti una dintre persoanele care prefera sa alunece pe schiuri sau placa pe partiile inzapezite atunci cand vine sezonul rece?

Art Encounters, expozitii, teatru de papusi, spectacole in aer liber, toate acestea se afla in oferta culturala a Consiliului Judetean Timis

Miercuri, 23 Octombrie 2019

Se da startul celei de-a VIII-a editii a Festivalului International de Literatura, „La Vest de Est/La Est de Vest”.

IN VITRO VERITAS - Expozitie de arta contemporana la Gara de Nord

Miercuri, 23 Octombrie 2019

Grupul artistic AVANTPOST in parteneriat cu Asociatia Timisoara 2021-Capitala Europeana a Culturii, pregateste o expozitie multimedia de arta contemporana in Gara de Nord din Timisoara.

Top 4 aspecte de care sa tii cont cand vrei un cinematograf la tine acasa

Marți, 22 Octombrie 2019

Pasiunea pentru filme iti ocupa o mare parte din timpul liber, iar cinematografele iti primesc vizita de cateva ori pe saptamana?

Romanian Chamber Orchestra reuneste sub bagheta dirijorului Cristian Macelaru 21 de muzicieni romani de talie internationala

Joi, 17 Octombrie 2019

Romanian Chamber Orchestra, un nou ansamblu pe scena muzicala romaneasca, va aduce acasa, in concert, muzicieni romani cu cariere internationale, promitand trei evenimente de mare clasa.