Filme

Comedia „N-ai sanse, frate!” intra din 28 iunie in cinematografe

Marți, 18 Iunie 2019

Charlotte Field (Charlize Theron) este una dintre cele mai influente femei din lume.

Vertical Entertainment prezinta „Cainele, adevaratul meu prieten 2”, din 21 iunie la cinema

Marți, 11 Iunie 2019

Unele prietenii dureaza mai mult de o viata.

,,Pokemon Detectiv Pikachu” le vorbeste fanilor pe marile ecrane

Luni, 10 Iunie 2019

Asa cum fanii de pretutindeni stiu, Pikachu este un Pokémon si indiferent cat de expresive pot fi aceste creaturi de obicei, doar el este special si poate vorbi, din 7 iunie cand va prinde viata pe marile ecrane din toata tara.

Parking: Premiera de Gala în Timisoara pe 12 iunie, în prezenta regizorului Tudor Giurgiu

Luni, 10 Iunie 2019

Dupa premiera absoluta din deschiderea celei de-a 18-a editii a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), filmul Parking, cel de-al patrulea lungmetraj semnat de Tudor Giurgiu, vine la întalnirea cu publicul din Timisoara miercuri, 12 iunie, ora 20:00, la Filarmonica Banatul.

,,Godzilla II Regele Monstrilor“ ajunge din 31 mai pe marile ecrane

Joi, 30 Mai 2019

Dupa rasunatorul succes global al filmelor „Godzilla” si „Kong: Insula Craniilor”, din 31 martie se lanseaza pe marile ecrane un nou capitol MonsterVerse: „Godzilla II Regele Monstrilor”, o actiune de proportii epice care îl gaseste pe Godzilla împotriva celor mai populari uriasi din istoria culturii pop.

,,John Wick 3: Razboi Total” îsi spulbera adversarii si în box office-ul romanesc

Marți, 21 Mai 2019

Keanu Reeves s-a întors pe marile ecrane si odata cu el si cel mai recent film al sau, ,,John Wick 3: Razboi  Total”, care s-a pozitionat direct pe primul loc în box office-ul romanesc, dupa ce în weekendul de lansare a fost vizionat de 58.804 spectatori si a generat încasari în valoare de 1.266.425 lei.

Spectaculoasa aventura „Godzilla II Regele Monstrilor” are premiera pe marile ecrane din tara din 31 mai

Luni, 20 Mai 2019

Dupa rasunatorul succes global al filmelor „Godzilla” si „Kong: Insula Craniilor” se lanseaza un nou capitol MonsterVerse: „Godzilla II Regele Monstrilor”, o actiune gigant care îl gaseste pe Godzilla împotriva celor mai populari uriasi din istoria culturii pop.

Lupta anti-bullying continua pe marile ecrane prin intermediul animatiei ,,UglyDolls: Papusi în bucluc”

Joi, 16 Mai 2019

Vertical Entertainment, Cinema City si Salvati Copiii îsi unesc fortele si lupta împotriva bullying-ului în scoli si pe marile ecrane prin intermediul animatiei ,,UglyDolls: Papusi în bucluc”, un film cu mesaje clar structurate si adresate deopotriva celor mici si parintilor, în scopul constientizarii acestui fenomen alarmant.