S-a deblocat proiectul la centura Sud Timișoara

Marți, 29 Iunie 2021
(1 Vot)

O veste bună pentru județul Timiș, în general, și pentru Timișoara, în mod special.

''Am deblocat integral lucrările la varianta de ocolire din sudul orașului, odată cu emiterea autorizației de construire pentru suprafețele de teren suplimentare. Acest lucru era necesar și esențial pentru realizarea soluțiilor tehnice la intersecțiile modificate și pentru relocarea unor utilități, spre exemplu.

Așa că mă aștept ca antreprenorul să crească mobilizarea în teren și, implicit, finalizarea lucrărilor în cursul anului viitor. Momentan, stadiul fizic este de peste 30%. Se lucrează la structuri, decopertări, terasamente, relocări de utilități.

Cei 25 de km ai Centurii Timișoara Sud cuprind:
✔️ 5 intersecții,
✔️ 3 noduri rutiere,
✔️ 3 poduri,
✔️ 7 pasaje,
✔️ 2 parcări de scurtă durată.

În privința intersecției cu Drumul Boilor, soluția tehnică a fost aprobată de Compania de drumuri și am primit undă verde pentru includerea acesteia în contract.

Ca deputat de Timiș și ministru al transporturilor, voi face tot ce-mi stă în putere ca să avansez proiectele de infrastructură care sunt vitale nu doar pentru acest județ de hotar, dar și pentru întreaga regiune, și să-mi respect promisiunile față de cei care m-au ales să îi reprezint'' a declarat pe pagina lui de Facebook Cătălin Drulă.