TNTm prezinta inCREDibil, un spectacol care analizeaza fericirea

Miercuri, 24 Aprilie 2019 Scris de Suzana Rainea
(1 Vot)
tmevents.ro -TNTm prezintă inCREDibil tmevents.ro -TNTm prezintă inCREDibil

Teatrul National din Timisoara prezinta joi, 25 aprilie, de la ora 19, la Sala 2 a Teatrului National o reprezentatie cu public a spectacolului inCREDibil de Mihaela Michailov, Peca Stefan, Leta Popescu si Elise Wilk.

Spectacolul inCREDibil analizeaza fericirea din perspectiva unei lumi descompuse în multe compromisuri individuale. Personajele din aceasta comedie amara cauta sa-si creasca nivelul de fericire în cel mai la îndemana mod, respectiv  mint si se mint încontinuu, caci minciuna este un drog inedit, contemporan. Fericirea este stricata de duplicitate, aceasta reteta sigura a esecului: la scara mica, minciuna scurtcircuiteaza legaturile dintre oameni, dar la  la scara mare, sufoca societatea. inCREDibil, prin povestile sale, fixeaza în timp si spatiu 11 variatiuni pe tema împlinirii si a ratarii individuale si colective,  si propune un moment de reflectie asupra responsabilitatii  în evolutia – sau involutia – lumii în care traim. Distributia spectacolului îi reuneste pe actorii Matei Chioariu, Ion Rizea, Alina Ilea, Irene Flamann Catalina, Mirela Puia, Bogdan Spridion, Paula Maria Frunzetti, Romeo Ioan, Ana Maria Pandele Andone, Cristian Szekeres, Costa Tovarnisky. Spatiul vizual este construit de scenografa Oana Micu, light designerul Lucian Moga in regia Letei Popescu.
Urmatorul spectacol va avea loc vineri, 3 mai, fiind urmata de o a doua reprezentatie sambata, 4 mai, de la aceeasi ora si în aceeasi locatie. Biletele pot fi achizitionate de la Agentiile Teatrului National (Agentia „Marasesti” – str. Marasesti nr. 2 si Agentia „Sala 2” – Parcul Civic), orar marti – duminica, între orele 11 – 19.