Bucara-te de un spectacol inedit in Sala Mare a Teatrului National - "Emlék – Amintire"

Marți, 29 Octombrie 2019 Scris de Andy Pascu
(1 Vot)
tmevents.ro - Bucara-te de un spectacol inedit in Sala Mare a Teatrului National - "Emlék – Amintire" tmevents.ro - Bucara-te de un spectacol inedit in Sala Mare a Teatrului National - "Emlék – Amintire"

Teatrul National prezinta joi, 31 octombrie, de la ora 19, in Sala Mare, spectacolul Emlék – Amintire al artistei Judith State.

Actrita, dansatoare si coregrafa, Judith State, e cunoscuta publicului mai ales pentru performanta sa din filmul lui Cristi Puiu, Sieranevada (rol pentru care a fost recompensata cu Premiul Gopo). Un performance-eveniment, Emlék – Amintire contine doua povesti paralele transpuse in miscare, text si muzica de Judith State si de muzicianul Radu Dumitriu.

Emlék – Amintire este o incursiune autobiografica, o explorare fascinanta intr-o copilarie care modeleaza structurile vietii de adult, intr-o asumata pendulare intre memoria individuala si cea colectiva.

Proiectul este o productie martiTreispe, co-finantata de Administratia Fondului Cultural National, demarata in cadrul unei rezidente EMOTIONAL oferita de Forum Dança, proiect co-finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Biletele pot fi achizitionate de la Agentiile Teatrului National (Agentia „Marasesti”, str. Marasesti nr. 2 si Agentia „Sala 2” Parcul Civic, orar marti – duminica, orele 11-19) sau online, pe www.tntimisoara.com.