Primarul Dominic Fritz s-a autoizolat. Viceprimarul si secretarul Primariei Timisoara au fost testati pozitiv cu coronavirus

Joi, 17 Decembrie 2020
(1 Vot)
Tmevents.ro -Primarul Dominic Fritz s-a autoizolat Tmevents.ro -Primarul Dominic Fritz s-a autoizolat foto : Facebook

Primaria Timisoara anunta ca atat viceprimarul Ruben Latcau, cat si secretarul general interimar al Primariei, Caius Suli au fost testati pozitiv cu coronavirus.

Secretarul prezinta simptome usoare, viceprimarul este asimptomatic. Nu este sigur, deocamdata, daca între cele doua cazuri exista o legatura, în conditiile în care regulile de siguranta au fost respectate. Cei doi au purtat masca si au pastrat distanta sociala. Primarul Municipiului Timisoara Dominic Fritz a primit un rezultat negativ, la un test realizat ieri seara, dar a decis sa lucreze de acasa în urmatoarele zile, ca masura de precautie. Primarul Dominic Fritz va repeta testul la sfarsitul saptamanii. Primaria Timisoara a implementat în urma cu o luna un program de lucru decalat, conform reglementarilor în vigoare,  dispenserele cu dezinfectant sunt amplasate la fiecare etaj, iar portul mastii este obligatoriu în institutie. Aseara s-a efectuat o dezinfectie pe palierul pe care se afla birourile viceprimarului, secretarului si al primarului, iar tot personalul angajat pe palierul respectiv va fi testat preventiv. ”Întalnirile pe care le-am programat pentru aceasta saptamana vor avea loc pe zoom, iar dosarele le voi primi la semnat, în continuare, pentru ca activitatea Primariei sa nu fie perturbata. Stiu ca se apropie Craciunul si am vrea, pentru un timp, sa uitam de toate grijile anului acesta. Dar, din pacate, tocmai pentru ca se apropie Craciunul trebuie sa fim mai atenti. Sa purtam masca, sa pastram distanta, sa evitam întalnirile nenecesare, ca sa fim bine de sarbatori.” a declarat Primarul Timisoarei, Dominic Fritz.